Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για δηλώσεις Βάνας Μπάρμπα | "Μαχαιριά στην καρδιά"

Η παρουσιάστρια πήρε θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Τη δική της άποψη για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εξέφρασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Pop Up είπε μεταξύ άλλων: "Από τη θέση της γυναίκας, μου φαίνεται αδιανόητο όταν μια άλλη γυναίκα λέει ότι κάτι έχει περάσει, πόσο μάλλον που και η κυρία Βάνα Μπάρμπα είχε πει ότι το 2017 την είχε παρενοχλήσει ο Harvey Weinstein ο οποίος είχε αυτή την τεράστια εξουσία.

Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία, πώς θα σου φερθούν και τι θα κάνουν… Μπορεί να προσφέρουν φως σε ένα σίριαλ, αλλά να είναι σκοτεινοί μέσα τους. Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κύριος Φιλιππίδης. Όπως λοιπόν, απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της δικαιοσύνης και να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος.

Απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10-15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτήν την τεράστια εξουσία, που αποδέχεστε. Αυτό έχω να πω. Το να λες και να αποδέχεσαι, ειδικά σαν γυναίκα, ότι όταν έχεις προσφέρει τόσο πολύ φως και φυσικά έχεις εξουσία και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις, είναι μαχαιριά στην καρδιά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ