Follow us

Ρομαντικό δείπνο για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τη Μαρινέλα Ζύλα

Άλλη μία κοινή εμφάνιση για το νεαρό ζευγάρι που μαρτυρά πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

MissBloom TEAM
Ηρακλής Τσουζίνοφ - Μαρινέλα Ζύλα NDP Photo Agency

Ο νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοφ και η φημολογούμενη σύντροφός του και παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, Μαρινέλα Ζύλα, απ'ό,τι όλα δείχνουν, ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με συχνές κοινές τους εμφανίσεις.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ δηλώνει ερωτευμένος

Το ζευγάρι που ήρθε πιο κοντά προς το τέλος των γυρισμάτων, ανέπτυξε μια δυνατή φιλία, η οποία εξελίχθηκε σε έρωτα. Αν και η Μαρινέλα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε συνδεθεί με τον Σήφη, τον παίκτη από την Κρήτη, εντέλει η σχέση τους παρέμεινε σε φιλικό επίπεδο. Το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε για τη σχέση της με τον Ηρακλή, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε γνωστό sushi restaurant των βορείων προαστίων.

Συχνά ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει μαζί κατά τους καθημερινούς τους περιπάτους, αυτή τη φορά όμως η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα σόσιαλ μίντια, μαρτυρά πως τα δύο μοντέλα είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ρομαντικό δείπνο για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και τη Μαρινέλα Ζύλα

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ που ανακηρύχθηκε νικητής του ριάλιτι, συνεχίζει να ασχολείται με το modeling αφού έχει συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite, πρόσφατα μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και στο βίντεο κλιπ του Good Job Nicky, αλλά και η Μαρινέλα Ζύλα έχει υπογράψει συμβόλαιο με άλλο πρακτορείο και κυνηγάει το όνειρό της στον απαιτητικό αυτό χώρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ