Follow us

Joe Lara | Σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ο τηλεοπτικός Ταρζάν

Ο πρωταγωνιστής του 'Tarzan: The Epic Adventures' πέθανε σε ηλικία μόλις 58 ετών.

MissBloom TEAM
Joe Lara IMDB

Ο Joe Lara, o ηθοποιός που έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ταρζάν στο "Tarzan: The Epic Adventures" σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Ο Lara και η σύζυγός του σκοτώθηκαν όταν το μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επενέβαιναν έπεσε μέσα σε λίμνη. Το δρομολόγιο που έκαναν ήταν από το Nashville στο Palm Beach, όμως λίγο μετά την απογείωση έπεσε στην λίμνη Percy Priest. Μετά από ολονύχτια προσπάθεια των αρχών, τελικά όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν νεκροί ενώ ξεκίνησε και έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Joe Lara είχε υποδυθεί τον Ταρζάν από το 1996 μέχρι το 2000 σε 22 επεισόδια της σειράς, αλλά και στην τηλεοπτική ταινία "Tarzan in Manhattan". Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες και σειρές όπως τα "Steel Frontier", "Sunset Heat", "Gunsmoke: The Last Apache", "American Cyborg: Steel Warrior","The Magnificent Seven", "Baywatch" και "Tropical Heat".

Loading...

Ο Lara είχε παντρευτεί την Gwen Shamblin το 2018 που είχε ιδρύσει την Remnant Fellowship εκκλησία αλλά και το Weigh Down Workshop, ένα πρόγραμμα γυμναστικής που είχε σημειώσει επιτυχία τη δεκαετία του 80 και του '90 στους πιστούς της εκκλησίας. Το ζευγάρι είχε κάνει τρία παιδιά.

Πηγη: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ