Follow us

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη

Μία αναπάντεχη απώλεια για τον δήμαρχο Αθηνών.

mpakogiannis NDP Photo Agency

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος θρηνεί την απώλεια ενός πολύ καλού του φίλου, ο οποίος μάλιστα ήταν και στενός του συνεργάτης. Ο λόγος για τον Διευθυντή της Δημοτική Αστυνομία, Θάνο Τάτση, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως σήμερα.

Ο 47χρονος Θάνος Τάτσης ήταν μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του. Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να εκφράσει με τη σειρά του τα συλλυπητήρια και τη στήριξη του στην οικογένεια του Θάνου Τάτση μέσα από μία ανάρτηση στο facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε ""Ως όναρ παρέρχεται...." Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ..."

Η ανάρτηση του πολιτικού στο facebook

"Ως όναρ παρέρχεται...." Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Monday, May 31, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ