Follow us

Λάουρα Νάργες | Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε σε μόλις ενάμιση μήνα

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

laoura NDP Photo Agency

Καλεσμένη της πρωινής εκπομπής του Ant1 με παρουσιαστές τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε η Λάουρα Νάργες, η οποία μίλησε για την καριέρα της αλλά και τις αλλαγές στην εμφάνιση της.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε στο "Πρωινό" πως μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα κατάφερε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής.

"Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή κάνουμε συντήρηση, αλλά και γράμμωση. Δεν ήταν σκοπός να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο.Έχω φάει πολύ πόλεμο, ειδικά από τη στιγμή που μπήκαμε στα σπίτια των τηλεθεατών με το Survivor και εκεί ξεκίνησε πολύ έντονα αυτή η ιστορία "α, είναι χοντρή η Λάουρα”. Φοράω medium παντελόνι. Γι’ αυτό είχα ξεσπάσει στα social media ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω, θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα. Μου είχαν πει να χάσω κιλά για να είμαι στην τηλεόραση. Γιατί να έχεις παραπάνω κιλά, γιατί να μην είσαι ξανθιά;"

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε επίσης εάν θα ήθελε να είναι μέλος του "Πρωινού" την επόμενη χρονιά. "Θα ήθελα να κάνω μια κουβέντα με τη Φαίη και τον Γιώργο. Ήταν τότε μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα αρχικά γιατί είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε εγκεφαλικό. Η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ στραβά. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και σωματικά και ψυχολογικά".

Τέλος αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή. "

Είχα διαβάσει μια κριτική -ήμουν μικρή στα 19- που μου έγραφαν "που δεν ξέρει Ελληνικά, σήκω φύγε στη Γερμανία να φας τα μπρέτσελ σου”. Γιατί να το λες αυτό και γιατί σε κάποιον που ξεκινάει τώρα;

Είμαι 2,5 χρόνια μόνη. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι single. Ουσιαστικά για 10-11-12 χρόνια ήμουν σχεδόν από τη μία σχέση στην άλλη. Είμαι σχεσάκιας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ