Ο Τριαντάφυλλος υποψήφιος για 11η φορά στο Survivor, ακόμα μια απώλεια από τη "Φωλιά των Κουκου" & όλα τα νέα

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τον μικρότερο γιο του, η ροκ εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της & ο Ηλίας Μπόγδανος αλλάζει στάση απέναντι στον Σάκη Κατσούλη.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Μπαμπάς εν δράσει! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τον μικρότερο γιο του

Σε οικογενειακές στιγμές εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Yupiii τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του εκτός τηλεόρασης.

Ο διάσημος σεφ έκανε μαζί με φίλους μια μικρή εξόρμηση στην Κηφισιά και όλοι μαζί απόλαυσαν έναν χαλαρό περίπατο, όμως την παράσταση έκλεψε ο Σκαρμούτσος junior, ο γιος του Αλέξανδρος που απέκτησε με τη Μαριέττα Ντάνα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η ροκ εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα και rock ζευγάρια της ελληνικής showbiz με την ηθοποιό να έχει εκφράσει πολλές φορές τον έρωτά της δημόσια για τον γοητευτικό rock star.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ακόμα μια απώλεια από τη "Φωλιά των Κουκου" - Ποιος απουσίαζε από το πάνελ;

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε όμως στη "Φωλιά των Κουκου" υπήρχε μια απουσία, με την Κατερίνα Καραβάτου να μιλάει γι’ αυτό στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή λόγω προγραμματισμένων ιατρικών εξετάσεων, όμως την Τρίτη θα επιστρέψει κανονικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Τριαντάφυλλος υποψήφιος για 11η φορά. Δεν τον ψήφισε μόνο ο... εαυτός του

Ως υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor ψήφισαν οι συμπαίκτες του τον Τριαντάφυλλο για ενδέκατη φορά.

Μάλιστα, ο Ντάφι ψηφίστηκε από το σύνολο των συμπαικτών του, αφού δεν πήρε μόνο τη δική του ψήφο, που πήγε στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Την ίδια στιγμή, η Καρολίνα είχε κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία που δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Γύρισε τη "μπιφτέκα" ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Σάκη Κατσούλη

Ακόμη ένα επεισόδιο Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, όμως με μια άλλη διάθεση από τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος αποφάσισε να αναιρέσει όσα έχει πει για τον Σάκη Κατσούλη και να γυρίσει τη "μπιφτέκα".

"Νιώθω από την τελευταία φορά με το αγώνισμα με τους Τούρκους, ότι υπάρχει μία ψυχραμάρα μέσα μου απέναντί σου. Συνειδητοποίησα ότι έκανες ένα απίστευτο σερί αγώνων και το πήρες όλο επάνω σου με τους Τούρκους. Δεν το παραδέχθηκα αλλά ήταν σα να ζήλεψα", είπε μεταξύ άλλων στον Σάκη, ενώ μιλώντας στην κάμερα, είπε: "Του τα είπα για να βγούνε από μέσα μου. Δεν περίμενα να το κάνω και ξελάφρωσα. Μου βγήκε μια κακία και ζητώ συγγνώμη. ήδη νιώθω καλύτερα". Ο Σάκης δέχθηκε τη συγγνώμη του και στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr