Follow us

Ντίνος Αυγουστίδης | Η σπάνια εμφάνιση με την 4χρονη κόρη του στο Ζάππειο

Εκτός από παππούς ενός νεογέννητου εγγονού, ο Ντίνος Αυγουστίδης είναι και πατέρας μιας υπέροχης τετράχρονης κόρης.

MissBloom TEAM
Ντίνος Αυγουστίδης NDP

Ο Ντίνος Αυγουστίδης, ο οποίος έγινε παππούς πριν από μερικούς μήνες από τον γιο του με τη Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέα Αυγουστίδη, είναι ένας τρυφερός πατέρας μιας κόρης τεσσάρων ετών.

Ο ίδιος αν και είναι ένας από τους πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος έχει προχωρήσει στη ζωή του και έχει και με τη σύντροφό του έχουν μια κορούλα τη γλυκιά Αλκυόνη που έκλεισε τα 4 της χρόνια, στην οποία ο μεγάλος γιος του Ορφέας έχει τρελή αδυναμία.

Ντίνος Αυγουστίδης | Η σπάνια εμφάνιση με την 4χρονη κόρη του στο Ζάππειο

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει πει για το διαζύγιο των γονιών του και την αδελφή του:

"Ήμασταν δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή, εγώ πήγαινα στο Γυμνάσιο, οι γονείς μου χώρισαν. Δεν το βίωσα τραυματικά. Σίγουρα όμως μέσα στο χρόνια διαχειρίζεσαι τον τρόπο που έγιναν κάποια πράγματα και, αν θέλεις, γνωρίζεις ξανά τους γονείς σου. Εγώ το ήθελα και το έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον καθένα τους και χαίρομαι γι΄αυτό. Προφανώς και περάσαμε κόντρες και αντιθέσεις –ποια οικογένεια δεν περνά αντίστοιχα πράγματα; Έχω μία αδελφή, τεσσάρων ετών, από την πλευρά του πατέρα μου. Τη λένε Αλκυώνη Αυγουστίδη –εγώ της έδωσα αυτό το όνομα. Όχι, όταν εγώ ήμουν μικρός δεν θεωρούσα το δικό μου όνομα ωραίο".

Ντίνος Αυγουστίδης

Ο Ντίνος Αυγουστίδης σε σπάνια εμφάνιση με την κόρη του

Πριν από λίγες μέρες, μπαμπάς και κόρη έκαναν βόλτα στο Ζάππειο και πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές παίζοντας διάφορα παιχνίδια.

Ντίνος Αυγουστίδης
Ντίνος Αυγουστίδης
Ντίνος Αυγουστίδης

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ