Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Ο Στέλιος Μανουσάκης στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης τους

"Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της".

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης Instagram

Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου,η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Τους τελευταίους μήνες, η Μαρία Ηλιάκη είχε επιλέξει να ζει στο Χόργκεν για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέλιο Μανουσάκης μίλησε τηλεφωνικά στη "Φωλιά των Κουκου” για της πρώτες ώρες με την κόρη τους, αλλά και για τη κατάσταση της υγείας της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, είπε: "Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό".

Δες το βίντεο στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ