Follow us

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Nina Flohr | Δεύτερος γάμος για το ζευγάρι

Ο πρώτος γάμος του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Ελβετίδα κληρονόμο είχε γίνει το Δεκέμβριο με μόνο δύο καλεσμένους.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Nina Flohr Instagram Nina Flohr

O Φίλιππος Γλύξμπουργκ, ο μικρός γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η Ελβετίδα κληρονόμος Nina Flohr είχαν παντρευτεί πέρυσι στο Saint Moritz με πολιτικό γάμο. Τότε, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ο γάμος τους είχε μόνο δύο καλεσμένους, τον πατέρα του γαμπρού, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον πατέρα της νύφης, Thomas Flohr. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι έκανε μια δεύτερη γαμήλια τελετή και μια δεξίωση στο Cambridge της Αγγλίας. Αυτή τη φορά, ο γάμος συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της αριστοκρατίας με τους Alice και Tom Naylor-Leyland να ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους για την τελετή.

Η διακόσμηση περιλάμβανε λευκά μπαλόνια, συνθέσεις με πεώνιες, χαρτοπετσέτες με τα αρχικά του ζευγαριού και φωτογραφίες από τον πρώτο γάμο του ζευγαριού.

Το ζευγάρι ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από τον γάμο του, στις οποίες φαίνεται και η γαμήλια τούρτα, μια μπλε τούρτα τριών επιπέδων.

Η νύφη επέλεξε ένα μεταξωτό νυφικό με ψηλή λαιμόκοψη με τονισμένη μέση και διακοσμημένο με μια διαμαντένια καρφίτσα, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

Ο γιος του Κωνσταντίνου, είχε πάρει το όνομά του από τον ξάδελφό του, δούκα του Εδιμβούργου. Μεγάλωσε στο Λονδίνο με τα τέσσερα αδέλφια του, την Αλεξία, τον Παύλο, τον Νικόλαο και τη Θεοδώρα. Νονοί του ήταν μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα Diana, ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο βασιλιάς Juan Carlos της Ισπανίας. Η Nina είναι η μοναχοκόρη του επιχειρηματία Thomas Flohr της VistaJet και αφού δούλεψε για λίγο στην εταιρεία του πατέρα της, ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στην Ιθάκη κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Loading...

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ