Follow us

Kate Middleton | Η αναπάντεχη δήλωση που έκανε για τον William

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Δούκας του Cambridge με τον Spider-Man;

Kate Middleton, Prince William Splash News/Ideal Image

Η Kate Middleton σίγουρα θαυμάζει πολλά στον πρίγκιπα William αλλά οι μαγικές δυνάμεις μάλλον δεν είναι ανάμεσα σε αυτά. Μπορεί σαν διάδοχος του θρόνου να καταλαβαίνει ό,τι και οι μεγάλοι σούπερ-ήρωες, ότι δηλαδή "με τη δύναμη έρχεται και μεγάλη ευθύνη" αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να τον δούμε ντυμένο ποτέ με τη στολή του Spider-Man.

H Kate Middleton πάντως πιστεύει ότι θα έπρεπε να μεταμφιεστεί σε Spider-Man για καλό σκοπό, αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε μια πρόσφατη συνομιλία που είχε στα πλαίσια του project της Hold Still.

Στο βίντεο που ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram, η Kate μιλά με τον Jason Braid, ένα δάσκαλο πολεμικών τεχνών, που μαζί με τον φίλο του Andrew Baldock αποφάσισαν να διασκεδάσουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Έτσι μεταμφιέστηκαν σε Spider-Man και έκαναν φοβερές φιγούρες έξω από τα παράθυρά τους.

Η φωτογραφία που τον δείχνει να κάνει μία από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις του Spider-Man και τα παιδιά να τον κοιτούν ενθουσιασμένα, είναι μία από τις 100 φωτογραφίες που επιλέχτηκαν για την έκθεση Hold Still.

Η Kate μιλώντας με τον Baird, αναρωτήθηκε αν ο Spider-Man θα άρεσε και στα παιδιά της στο Kensington Palace, καταλήγοντας ότι "μάλλον πρέπει να πάρω στον William μια στολή" αν και τόνισε ότι σίγουρα δεν θα τα καταφέρει το ίδιο καλά με έναν δάσκαλο πολεμικών τεχνών.

Loading...

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ