Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σύγκριση με τη Μενεγάκη, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor & όλα τα νέα

Βάσω Λασκαράκη: "Η δουλειά μου φέτος ήταν το Instagram - Καλώς έπραξα και αρνήθηκα την εκπομπή στον Alpha", "ο Σάκης Κατσούλης χώρισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν τον γάμο και άλλαξε κλειδαριές" & η Ελευθερία Ελευθερίου & οι κρίσεις πανικού που βίωσε για πρώτη φορά στο Survivor.

Yupiii

Η Ιωάννα Μαλέσκου "τελειώνει" με μία δήλωση τα περί σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σύγκριση με τη Μενεγάκη, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor & όλα τα νέα

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο The 2Night Show σε μια από τις τελευταίες εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν.

Η διάσημη παρουσιάστρια του "Love It" μίλησε για την "εσωτερική μετανάστευση", από την Κρήτη στην Αθήνα και στην κεντρική τηλεοπτική σκηνή της χώρας και εξήγησε πως αυτή η τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της, ήταν για εκείνη μια μεταβατική περίοδος, δεδομένου ότι η έλευσή της στην Αθήνα συνέπεσε και με την πανδημία του κορονοϊού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Βάσω Λασκαράκη: "Η δουλειά μου φέτος ήταν το Instagram - Καλώς έπραξα και αρνήθηκα την εκπομπή στον Alpha"

Λασκαράκη Σουλτάτος

Καλεσμένη στο "Αυτός κι ο άλλος" της ΕΡΤ1 βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη, το βράδυ της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν συνέχισε με νέο τηλεοπτικό ρόλο μετά τη συμμετοχή της στο "έρωτας μετά" του Alpha, ενώ αποκάλυψε πως αυτή τη σεζόν η δουλειά της ήταν το instagram!

"ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Ο Σάκης Κατσούλης χώρισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν τον γάμο και άλλαξε κλειδαριές"

Σάκης Κατσούλης / Survivor

Το love story του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει απασχολήσει αρκετά, τόσο εντός του Survivor, όσο και εκτός αυτού.

Οι δύο παίκτες υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια και ενώ πήγαιναν για γάμο, αυτό άλλαξε και χώρισαν. Μάλιστα η Μαριαλένα προχώρησε τη ζωή της, με τα δημοσιεύματα να την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη. Πλέον οι δύο τους έχουν έρθει και πάλι κοντά, με πολλούς να κάνουν λόγο για επανασύνδεση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ακόμα δύο παίκτες διεκδικούν τη ψήφο του κοινού! Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor

Με τον -ήδη υποψήφιο- Σάκη Κατσούλη να κερδίζει την ατομική ασυλία του Survivor, όλα ανατράπηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Από τη ψηφοφορία του Survivor προέκυψε πως το τρίτο πρόσωπο που είναι υποψήφιο προς αποχώρηση είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την ίδια στιγμή, ο Σάκης ως κάτοχος της ασυλίας υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τη Καρολίν Ζακλίν Καλύβα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελευθερία Ελευθερίου & οι κρίσεις πανικού που βίωσε για πρώτη φορά στο Survivor

Ελευθερία Ελευθερίου

Αέρα... Survivor είχε η μια από τις τελευταίες εκπομπές του The 2Night Show, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης, περιέγραψε το πώς βίωσε την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ εξήγησε και γιατί θεωρεί πως πάντα αισθάνεται από μια διαδικασία διαγωνισμού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ