Follow us

Διονυσία Κουκίου | Γι' αυτό δεν πήγε στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση

Αυτός είναι ο λόγος απουσίας της.

Διονυσία Κουκίου, Τάσος Μπερδέσης NDP

Στη Μιτόπολη Αχαΐας, από όπου και καταγόταν, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τάσου Μπερδέση το απόγευμα της Τρίτης 1 Ιουνίου. Στον 39χρονο γνωστό πυγμάχο, που το μεσημέρι της Δευτέρας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βάρη Αττικής, θέλησαν να πουν το τελευταίο "αντίο" οι καλοί φίλοι, η οικογένεια και οι συγγενείς του.

Αυτή που έλειπε ωστόσο από την κηδεία του ήταν η Διονυσία Κουκίου, με την οποία διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση, αλλά είχαν το τελευταίο διάστημα τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το On time, ο λόγος που η πρώην Σταρ Ελλάς απουσίασε από την εξόδιο ακολουθία, είναι ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Το μοντέλο έχει ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, γεγονός που την εμπόδισε από το να παρευρεθεί στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση.

Να σου θυμίσουμε ωστόσο ότι με μια πένθιμη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, η Διονυσία Κουκίου ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό το μαγαζί που διατηρεί στην Πάτρα, σε ένδειξη πένθους για το πρώην σύντροφό της.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ