Follow us

Μαρίνα - Γιώργος Πατούλης | Δημοσίευσαν φωτογραφία με τον γιο τους, Αλέξανδρο

Με αφορμή ένα ευχάριστο γεγονός.

Μαρίνα Πατούλη NDP

Δύο οικογενειακές φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη με αφορμή ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις δημόσιες ευχές που θέλησε να στείλει και μέσα από τα social media στον γιο της, Αλέξανδρο.

Sweet 16teen

Ο γιος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη έχει την Τετάρτη 2 Ιουνίου τα γενέθλιά του, με τον έφηβο να συμπληρώνει τα 16 του χρόνια. Στη μία εκ των φωτογραφιών λοιπόν βλέπουμε μια throwback φωτογραφία του εορτάζοντα με τους γονείς του, ενώ στη δεύτερη μια πιο πρόσφατη λήψη αποκλειστικά με τη μητέρα του.

"Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια. Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας..."Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι!!! Χρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο!" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Στον γιο του θέλησε να ευχηθεί και ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ανέβασε ένα post με τον Αλέξανδρο και έγραψε "Χρόνια πολλά Αλέξανδρε!
Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος!"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ