Η αντισυμβατική θετή κόρη της Kamala Harris‎ | Το μόντελινγκ & η capsulle συλλογή που ξεπούλησε σε 1 ώρα

Η 21χρονη Ella με τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά μυωπίας, η οποία λατρεύει να πλέκει unisex ρούχα, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΑιΣ ΠΑΡΙΣΗ

Στη ζωή της Κάμαλα Χάρις, της πρώτης γυναίκας και ασιατικής καταγωγής αντιπροέδρου των ΗΠΑ, τίποτα δεν μοιάζει συμβατικό. Ούτε στη μεικτή, υπόδειγμα ευτυχίας οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ντάγκλας Έμχοφ, και τα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του, τους Κόουλ και Έλλα, που ενάντια στο στερεότυπο της "κακιάς μητριάς" φαίνεται να υπεραγαπούν τη σύντροφο του πατέρα τους, την οποία μάλιστα αποκαλούν "Μομάλα", γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα της πολιτικού, "συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν μας αρέσει ο χαρακτηρισμός "θετή μητέρα”".

"Είναι έξυπνα, ταλαντούχα, διασκεδαστικά παιδιά που εξελίχθηκαν σε αξιόλογους ενήλικες" έγραψε η Χάρις στο περιοδικό ELLE και, για του λόγου το αληθές, η θετή κόρη της, Έλλα, εξελίσσεται σε μια εναλλακτική influencer, στον αντίποδα των αψεγάδιαστων προτύπων ομορφιάς που συνεχίζουν να κυριαρχούν όχι μόνο στα παραδοσιακά αλλά και στα social media.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Εξωτερική φωτογραφία:

Tags