Follow us

Rege-Jean Page | Τα επόμενα βήματά του στον κινηματογράφο ύστερα από το Bridgerton

Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να κλείσει δύο σημαντικές δουλειές μετά την επιτυχία του στη σειρά του Netflix.

MissBloom TEAM
Regé-Jean Page Splash news/Ideal Image

Ύστερα από τη συμμετοχή του στη σειρά Bridgerton, ο Rege-Jean Page, αν και δεν θα συνεχίσει στον 2ο κύκλο, κατάφερε να γίνει ο νέος ζεν πρεμιέ στον χώρο της υποκριτικής, αναλαμβάνοντας δύο μεγάλους ρόλους σε ταινίες που πρόκειται να προβληθούν στο κοντινό μέλλον.

Ο 31 ετών ηθοποιός συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες στα επόμενα βήματά του, κατακτώντας έναν ρόλο στο "The Gray Man" δίπλα στον Ryan Gosling και στον Chris Evans, αλλά και ακόμη μία συμμετοχή στην ταινία "Dungeons & Dragons" που θα προβληθεί το 2023.

Μιλώντας στο Variety για τη συμμετοχή του στο "The Gray Man", ο πρώην δούκας του Hastings είπε πως "είναι πραγματικά εκπληκτικό. Είναι τόσο διασκεδαστικό να δουλεύεις με ανθρώπους που όχι μόνο βρίσκονται στην κορυφή, αλλά έχουν επανεφεύρει τους όρους του παιχνιδιού". Οι σκηνοθέτες της ταινίας προσέγγισαν τον Page σχεδόν αμέσως μετά την πρεμιέρα του Bridgerton. "Μας αρέσουν ηθοποιοί που έχουν τη διάθεση συνεχώς να επαναπροσδιορίζονται και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Με τον Rege, τον γνωρίσαμε σε ένα πράγμα για μικρό διάστημα, αλλά είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός και μπορεί να κινηθεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις ως ερμηνευτής", δήλωσαν οι Anthony και Joe Russo.

Όσο για τη δεύτερη ταινία, στην οποία θα εμφανιστεί δίπλα στον Chris Pine και τον Hugh Grunt, αν και δεν ήταν παίκτης του "Dungeons & Dragons" ως νέος, μπορεί να ταυτιστεί καθώς έχει ασχοληθεί με άλλα online games.

"O ρόλος του επιτρέπει να δείξει ένα μεγάλο φάσμα του ταλέντου του", δήλωσε ο σκηνοθέτης Jonathan Goldstein και συνέχισε πως η αξιοπρέπεια και ο ηρωισμός που εκπέμπει, ταιριάζουν απόλυτα στο φαντασιακό κόσμο, κάνοντάς τον ιδανικό για τον ρόλο.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ