Follow us

Αφροδίτη Λατινοπούλου | Απαντά για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκλήθηκε (vid)

Ο έντονος διάλογος με τη Φαίη Σκορδά.

MissBloom TEAM
Αφροδίτη Λατινοπούλου Instagram

Στο πλατό του "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη 2 Ιουνίου η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο που δημοσίευσε στα προσωπικά της social media σχετικά με τα προβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην τηλεοπτική παρέα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

"Ξεκίνησε όλο αυτό με την κόρη της Kamala Harris. Με ενόχλησε πως αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει ένα έντονο φαινόμενο από το εξωτερικό που έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα.

Αν γυρνούσα και έλεγα ότι έχω μετανιώσει για το βίντεο, πραγματικά δε θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως να ήμουν λίγο πιο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα που είπα, έχουν παρεξηγηθεί, παρερμηνεύτηκαν. Έχουν παρεξηγηθεί τα λόγια μου.

Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σε αυτή τη ζωή, χρόνια τώρα. Είμαστε σε μια δημοκρατία και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω, πως μια τέτοια εικόνα δε μου αρέσει από μια γυναίκα. Κάθε γυναίκα δίνει μια προσωπική μάχη και αυτό πρέπει να προβάλλουμε μέσα από τα social media. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν για τις γυναίκες.

Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένας αγώνας που πρέπει να δοθεί, δεν είναι αυτό που πρέπει να αναδείξουμε μέσα από τα social media. Έχουν αναδείξει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Αυτό με ενοχλεί. Το ότι μια γυναίκα το μόνο που θέλει να αναδείξει είναι η τριχωτή μασχάλη και οι ατέλειες στο σώμα της, θεωρώ ότι είναι λίγο. Μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα. Είναι κεκτημένο, δε χρειάζεται να το δείχνει. Δεν κάνουμε επανάσταση με την τριχωτή μασχάλη και τις ατέλειες στο σώμα μας.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και σε μια δημοκρατία θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα. Το bullying που δέχτηκα και οι απειλές για τη ζωή μου... Και σε μένα και στην οικογένειά μου. Εγώ δεν εκφράστηκα χυδαία, δε θεωρώ πως προσέβαλα κανένα. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά αυτά τα οποία είπα ή πιστεύουν πως τις έθιξα για τις ατέλειες στο σώμα τους, εγώ είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω και εγώ η ίδια ατέλειες, ραγάδες και κυτταρίτιδα" είπε μεταξύ άλλων.

Έντονη ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία της απάντησε προσπαθώντας να πιστέψει όσα έλεγε η 30χρονη: "Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες; (...) "Σημασία έχει η καρδιά, η ανθρωπιά, όχι πώς είναι τα ρούχα μας."

Ακολουθεί ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ