Follow us

Tόνια Σωτηροπούλου | Ποζάρει με τον Κωστή Μαραβέγια και του ζητάει αυτόγραφο

Η ηθοποιός δηλώνει θαυμάστρια του συντρόφου της.

Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας Instagram

Μια selfie με τον Κωστή Μαραβέγια δημοσίευσε στα stories της στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός που εδώ και μερικά χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του τραγουδιστή και συνθέτη, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι.

Τόνια Σωτηροπούλου | Δες πώς ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλιά του (pics)

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που είναι γνωστό πως οι δυο τους έχουν σχέση και παραμένουν full in love, σπάνια αναρτούν κοινές φωτογραφίες στα social media, προκειμένου να μην απασχολούν με τα προσωπικά τους. Χαρακτηριστικά είναι όσα είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ2 "Συν γυναιξί", η Τόνια Σωτηροπούλου:

"Ο Κωστής είναι μια περίπτωση από μόνος του, είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπου γιατί έχει πάρα πολύ φως, έχει πάρα πολλή θετική ενέργεια και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν και έχει μια βαθιά ερωτική σχέση με τη μουσική του, με τη δουλειά του. Δεν το βλέπει απόλυτα σαν δουλειά, είναι τρομερά δημιουργικός.

Είμαστε σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα αλλά όχι στο ίδιο γιατί πέρα από τραγουδιστής, που ούτε αυτό είμαι, ο Κωστής είναι συνθέτης. Έχει μια τεράστια ομορφιά η καθημερινότητα και πολλές φορές κούραση γιατί ακούς συνέχεια μουσικές μέσα στο σπίτι. Οπότε όταν λείπει περιοδεία, σβήνω τα πάντα.

Γενικά είναι πολύ ωραία η συνύπαρξή μας και χαίρομαι πολύ γιατί έχω έναν άνθρωπο ο οποίος πάντα θα μου πει τη γνώμη του με ειλικρίνεια, θα με στηρίξει στις επιλογές μου, με θαυμάζει, τον θαυμάζω πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον",

Σε πιο φρέσκα νέα τώρα, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της στα stories της, η ηθοποιός έγραψε δηλώνοντας "θαυμάστρια" με πολύ χιούμορ: "Θα μου δώσεις ένα αυτόγραφο;"

Δες τη φωτογραφία

Tόνια Σωτηροπούλου | Ποζάρει με τον Κωστή Μαραβέγια και του ζητάει αυτόγραφο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ