Follow us

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη

Το πένθος και το μήνυμά του.

Αντώνης Κανάκης NDP

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Αντώνης Κανάκης. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" τις τελευταίες ώρες θρηνεί για την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου που "έφυγε" από τη ζωή. Πρόκειται για τον ιδρυτή και πρόεδρο της Express Service, Γιάννη Ραπτόπουλο, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή με μια ανάρτηση της εταιρείας στο Facebook, ενώ μέχρι ώρας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια θανάτου του.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη θλίψη του, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να τον "αποχαιρετήσει" και μέσα από τα προσωπικά του social media, με μια άκρως συγκινητική δημοσίευση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

"Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ότι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος. Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος. Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου. Έφυγε σήμερα..." έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ