Follow us

Meghan & Harry | Τα ονόματα που έχουν αναφέρει πως τους αρέσουν για την κόρη τους

Η δούκισσα του Sussex πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle Splash News/Ideal Image

Πολύ πριν αποκαλύψουν στη συνέντευξη με την Oprah Winfrey το φύλο του δεύτερου παιδιού τους, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry λίγο πριν τη γέννηση του Archie, του πρώτου τους παιδιού, είχαν συζητήσει για ονόματα μαζί με κάποιους μαθητές ενός σχολείου.

Στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης στην οποία έπρεπε να παραβρεθούν το 2019, το ζευγάρι είχε συζητήσει τα πιθανά ονόματα που θα έδιναν στο παιδί τους σε περίπτωση φυσικά που ήταν κορίτσι. Το "Amy" είχε αρέσει και στους δύο, όταν το πρότεινε μία μαθήτρια. "Είναι ένα πολύ όμορφο όνομα. Μου αρέσει. Θα πρέπει να το σκεφτούμε", είχε απαντήσει η δούκισσα του Sussex στη συνονόματη Megan Dudley, όταν ακόμη δε γνώριζαν το φύλο του Archie.

Ένα άλλο που φαίνεται να άρεσε στον πρίγκιπα Harry, και ακούγεται πως είναι στα επικρατέστερα ονόματα για την κόρη τους, είναι το "Lily", για το οποίο μάλιστα ο δούκας του Sussex είχε ρωτήσει τους γονείς της μαθήτριας πώς το γράφουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν το ζευγάρι αποφασίσει να ονομάσει έτσι την κόρη τους, θα γίνει προκειμένου να τιμήσουν τη βασίλισσα, της οποίας το υποκοριστικό του ονόματός της είναι το Lilibet.

Υπάρχει έντονη φημολογία για το πώς πρόκειται να ονομάσουν τη μικρή αδερφή του Archie με το Diana να απορρίπτεται από τη στιγμή που οι γονείς δεν θέλουν να υποβάλλουν την κόρη τους στη διαδικασία της σύγκρισης με την πριγκίπισσα του λαού. Εξάλλου αποτελεί και μεσαίο όνομα της πριγκίπισσας Charlotte, συνεπώς οι Sussexes δεν θα ήθελαν να υποπέσουν στο "παράπτωμα" της αντιγραφής. Το "Philippa" φαίνεται πως έχει προστεθεί τελευταία στη λίστα, ως το επικρατέστερο, προς τιμήν του παππού του πρίγκιπα Harry, Φιλίππου.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ