Follow us

Μαρίνα Παντζοπούλου και Μπιάνκα Κρασσά | Οι 6χρονες κατάξανθες κόρες των Μενεγάκη και Καγιά μοιάζουν σαν αδερφές

Τα πολλά κοινά που μοιράζονται (pics).

MissBloom TEAM
Μπιάνκα Κρασσά και Μαρίνα Παντζοπούλου | Οι 6χρονες κατάξανθες κόρες των Μενεγάκη και Καγιά μοιάζουν σαν αδερφές Instagram

Σαν αδερφές μοιάζουν η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου, με εκείνη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά.

Σαν αδερφάκια είναι οι μικρές μας, ε;

"Ξέρεις τι μου λένε; Πόσο μοιάζει το παιδί σου με της Βίκυς!" είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής "Ελένη" όταν φιλοξένησε τη Βίκυ Καγιά στο πλατό, για να λάβει από εκείνη την επιβεβαιωτική απάντηση "Σαν αδερφάκια είναι οι μικρές μας, ε;"

Μαρίνα Παντζοπούλου και Μπιάνκα Κρασσά | Οι 6χρονες κατάξανθες κόρες των Μενεγάκη και Καγιά μοιάζουν σαν αδερφές

Λοιπόν η αλήθεια είναι πως αυτό που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει και εν συνεχεία επισημάνει, μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί κατά καιρούς οι δύο μαμάδες στα προφίλ τους στο Instagram.

6 ετών, πανέμορφες, κατάξανθες, με διάσημες μαμάδες

Τα δύο κορίτσια μοιράζονται πολλά κοινά, όπως η ηλικία (είναι και οι δύο έξι ετών), το χρώμα μαλλιών (είναι και οι δύο κατάξανθες), το ανοιχτό χρώμα ματιών και επιδερμίδας, αλλά και τις μαμάδες-stars.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, ο βενιαμίν της οικογένειας της Ελένης Μενεγάκη, είναι καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο και, πλέον, έχει ποζάρει αρκετές φορές για το προφίλ Eleni Menegaki.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σαν αδερφές

Όσο για την Μπιάνκα Κρασσά, το πρώτο από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, είναι μια εξίσου όμορφη δεσποινίδα, με τις δικές της Instagram-ικές στιγμές:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ