Follow us

Ανατρεπτικές αλλαγές στους κανόνες του Survivor, εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος μετά από 11 υποψηφιότητες & όλα τα νέα

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλά για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, ο Γιώργος Λιάγκας "στέλνει πακέτο" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στη Ναταλία Γερμανού & οι πανηγυρισμοί των "amigos" για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor - "Έγινε το θαύμα" έλεγε ξανά και ξανά ο Ασημακόπουλος.

yupiii

Ανατρεπτικές αλλαγές στους κανόνες του Survivor - Τέλος οι ψηφοφορίες, όλοι εναντίον όλων

Ανατρεπτικές αλλαγές στους κανόνες του Survivor, εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος μετά από 11 υποψηφιότητες & όλα τα νέα

Μετά την αποχώρηση της Τετάρτης, όλα αλλάζουν στο φετινό Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μετά την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, οι τελικοί 7 συμμετέχοντες πρόκειται να διαγωνιστούν καθαρά ατομικά, ακόμα και άνδρες εναντίον γυναικών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλά για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος,Κάτια Δανδουλάκη,Μιρέλλα Παπαοικονόμου

Στο προτελευταίο The 2Night Show βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε πως δεν υπήρξε ποτέ αιθεροβάμων, αντιθέτως υπήρξε ρεαλιστής και μάλιστα δεν έκανε ποτέ όνειρα. "Ακόμα και στις μεγάλες επιτυχίες, όπως το "Δις Εξαμαρτείν", δεν έκανα ποτέ όνειρα. Θα μπορούσα να έχω κάνει θίασο, αλλά δεν τον έκανα, ίσως γιατί έχω πολύ μεγάλη αυτοκριτική. Συνέχεια τον κοιτάζω τον εαυτό μου και δεν μου αρέσω. Του λέω ότι εσένα ποιος θα σε πάρει του χρόνου σε σίριαλ και να που με παίρνουν. Κάθε φορά μου προξενεί μεγάλη εντύπωση" δήλωσε με αυτοσαρκασμό ο ίδιος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας "στέλνει πακέτο" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στη Ναταλία Γερμανού

Γιώργος Λιάγκας

Τις φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αφήνει το "Πρωινό" για τα... μάτια της Ναταλίας Γερμανού ενίσχυσε με ένα μόνο σχόλιό του ο Γιώργος Λιάγκας.

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα σενάρια περί μεταγραφής του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Alpha και συγκεκριμένα στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε Γίνεται". Τα σενάρια αυτά θέλησε να διακωμωδήσει και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια του Alpha, της έστειλε πέρα από τα φιλιά του και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Εκτός Survivor ο Τριαντάφυλλος - Μετά από 11 υποψηφιότητες τελικά ο Ντάφυ επιστρέφει στην Ελλάδα

Survivor

Μια ανάσα πριν την τελική φάση του Survivor και τα απολύτως ατομικά αγωνίσματα, ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το reality.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που αποτέλεσε τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του φετινού Survivor, δεν ψηφίστηκε όσο οι συμπαίκτες του στην πρόσφατη ψηφοφορία και έτσι είδε την πόρτα της... εξόδου από το Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πανηγύρισαν οι "amigos" για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor - "Έγινε το θαύμα" έλεγε ξανά και ξανά ο Ασημακόπουλος

survivor

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor μετά από 11 υποψηφιότητες και οι αντίπαλοί του στο reality δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα, ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αγκαλιάστηκαν με το άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του συμπαίκτη τους, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν σταματούσε να σχολιάζει "έγινε το θαύμα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ