Follow us

Acun Ilicali | Μας συστήνει για πρώτη φορά την κούκλα σύντροφό του

Ο Τούρκος παραγωγός έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Acun Ilicali Instagram

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Acun Ilicali μαζί με όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα. Ο Τούρκος παραγωγός που από το το 2017, όταν και ξεκίνησε η συνεργασία του με τον SKAI, έχει πια μπει στη ζωή και του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, συμπλήρωσε τα 51 του χρόνια και είχε στο πλευρό του φίλους, συνεργάτες και φυσικά τη σύντροφό του.

Πρόκειται για την ξανθιά καλλονή που του έχει κλέψει εδώ και μερικούς μήνες την καρδιά, η οποία ευθύνεται για την ευτυχία στην προσωπική ζωή του Acun Ilicali μετά το διαζύγιό του πριν από τρία περίπου χρόνια. Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας χώρισε με την πρώην σύζυγό του, Seyma Subasi, το 2018, ενώ έχει συνολικά παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ανατρεπτικές αλλαγές στους κανόνες του Survivor - Τέλος οι ψηφοφορίες, όλοι εναντίον όλων

Ο 51χρονος λοιπόν πόζαρε με τη νέα του αγαπημένη που ήταν παρούσα στον εορτασμό των γενεθλίων του και ανέβασε σειρά φωτογραφιών στο προφίλ του στο Instagram. Πρόκειται για την κούκλα ξανθιά κοπέλα που βρίσκεται στο πλευρό του, η οποία ονομάζεται Ayca Cagla Altunkaya και είναι η πρώτη φορά που αναρτά μαζί της κάποιο στιγμιότυπο.

Οι φωτογραφίες από τα 51α γενέθλιά του

Loading...

Με τη σύντροφό του

Acun Ilicali | Μας συστήνει για πρώτη φορά την κούκλα σύντροφό του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ