Follow us

Ο Ricky Martin δεν θέλει πια να έχει μυστικά

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και το άγχος που ένιωθε πριν το coming out με αφορμή τον μήνα Pride.

Ricky Martin Splash News/Ideal Image

O Ricky Martin είναι ευτυχισμένος, έχοντας φτάσει στο απόγειο της καριέρας του με πωλήσεις περισσότερων από 70 εκατομμυρίων δίσκων και απολαμβάνοντας την οικογενειακή ζωή, μαζί με τα 4 παιδιά του και τον σύζυγό του, Jwan Yosef. Και όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα για εκείνον, όμως πλέον είναι περήφανος να λέει πως αυτή τη στιγμή δεν έχει νιώσει πιο άνετα από ποτέ στη ζωή του.

Με αφορμή το καινούριο του άλμπουμ, Play, το οποίο είναι το 11ο στην καριέρα του και λόγω του Ιουνίου που αποτελεί τον μήνα Pride, ο Ricky Martin εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του People, δίνοντας μια συνέντευξη για τη ζωή του και την καριέρα του, χωρίς να κρατάει πλέον ούτε ένα μυστικό.

Και όμως δέκα χρόνια νωρίτερα, πριν αποφασίσει να βγει δημόσια στο κοινό ως ομοφυλόφιλος, το άγχος ήταν μέρος της καθημερινότητάς του. Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν σταματούσαν να τον ρωτούν για το θέμα αυτό, με την παρουσιάστρια Barbara Walters να τον ρωτάει ευθέως στην τηλεόραση. Τότε, δεν ήταν έτοιμος να το ομολογήσει, όμως όπως συνειδητοποιεί χρόνια αργότερα, θα μπορούσε να το είχε κάνει, αφού μόλις η αλήθεια βγήκε εν τέλει στην επιφάνεια, τότε ήταν που ένιωσε ελεύθερος.

Loading...

"Πολλοί άνθρωποι με ρώταγαν αν το έκρυβα λόγω του ότι προσπαθούσα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου λόγω της φήμης και ότι ήμουν sex symbol. Η αλήθεια είναι πως μπορεί. Δεν ξέρω. Όλοι γνωρίζουν πως δεν χρειάζεται να είσαι γκέι για να ξέρεις ότι η αγάπη είναι περίπλοκη. Ή να ξέρεις πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η έλξη", δήλωσε ο Martin. Στα 90s έβγαινε με γυναίκες δημόσια και με άντρες ανεπίσημα και εκείνη την περίοδο αναρωτιόταν και ο ίδιος αν ήταν γκέι, bisexual ή απλά μπερδεμένος. Έτσι μέχρι το 2002 έβγαινε με την παρουσιάστρια Rebecca de Alba την οποία αγάπησε βαθιά.

"Η σεξουαλικότητα είναι ένα περίπλοκο πράγμα. Δεν είναι μαύρο και άσπρο. Είναι γεμάτο με χρώματα. Όταν έβγαινα με γυναίκες, ήμουν ερωτευμένος μαζί τους. Έμοιαζε σωστό και όμορφο. Δεν μπορείς να προσποιηθείς τη χημεία- η χημεία ήταν εκεί μαζί τους. Δεν παραπλάνησα ποτέ κανέναν." είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

Για τις αμφιβολίες που είχε μεγαλώνοντας, ρίχνει το φταίξιμο στην απουσία μίας ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που θα μπορούσε να του είχε δείξει τον δρόμο. Και σήμερα, όπως αναφέρει, πολλά είναι τα παιδιά που δεν έχουν κάποιον να συμβουλευτούν πάνω στο θέμα, όταν ειδικά το περιβάλλον τους τους λέει πως αυτό που νιώθουν είναι κακό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, γυρνώντας πάλι στη στιγμή που δεν κατάφερε να το παραδεχθεί δημόσια την αλήθεια για τη σεξουαλικότητα του, υποστηρίζει πως δεν μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον να το πει δημόσια. "Αν έχεις ένα αυγό και το ανοίξεις, μόνο θάνατος θα βγει έξω. Αν όμως το αυγό ανοίξει από μέσα του, τότε μόνο ζωή μπορεί να βγει", είπε, δίνοντας αυτή την όμορφη παρομοίωση για να εξηγήσει καλύτερα την κατάσταση.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ