Follow us

Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της μπροστά στη βασίλισσα;

Υπάρχει κάτι στην λέξη 'εγκυμοσύνη' που ενοχλεί την Ελισάβετ.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη Abaca Press/Ideal Image

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi.

H πριγκίπισσα ανακοίνωσε πριν ένα μήνα ότι είναι έγκυος κι ενώ θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και με τη βασίλισσα. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να πει τη λέξη "έγκυος” μπροστά στη βασίλισσα είτε της μιλάει από κοντά είτε της μιλάει από το τηλέφωνο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πιστεύει ότι η λέξη 'έγκυος' είναι χυδαία και προτιμά να αναφέρεται στην εγκυμοσύνη ως την περίοδο που μια γυναίκα 'βρίσκεται στο δρόμο της οικογένειας' .

Μπορεί η βασίλισσα να ακολουθεί- και να της αρέσει να ακολουθεί- πολλές παραδόσεις και βασιλικούς κανόνες, όμως αυτή η παραξενιά της είναι μάλλον απαρχαιωμένη. Η λέξη 'έγκυος', εξάλλου, χρησιμοποιείται και από τους γιατρούς και φαίνεται παράξενο να προσβάλει την βασίλισσα.

Ακόμα κι αν αυτή η απέχθειά της για τη λέξη 'έγκυος' είναι αποκύημα της φαντασίας των βρετανικών tabloids, η αλήθεια είναι ότι σε καμία επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού δεν έχει χρησιμοποιηθεί η λέξη, ενώ για την εγκυμοσύνη της Βεατρίκης η ανακοίνωση ανέφερε ότι 'περιμένει μωρό'.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ