Follow us

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Θα παραστούν στους εορτασμούς για το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας;

Είτε αποφασίσουν να πάνε είτε όχι θα είναι "πονοκέφαλος" για το Παλάτι.

Harry Splash News/Ideal Image

Το Παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα σχέδια για τους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Μεγάλη Βρετανία θα γιορτάσει από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου 2022 τα 70 χρόνια υπηρεσίας της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο ξεκινώντας με το Trooping The Colour, και πολλές εκδηλώσεις για το κοινό αλλά και μια μεγαλοπρεπή παρέλαση.

Το ερώτημα των περισσότερων είναι αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παραστούν στους εορτασμούς και αν τελικά αποφασίσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τις εκδηλώσεις, πώς θα τους υποδεχτεί η βασιλική οικογένεια.

Η εφημερίδα Sun έγραψε σε άρθρο της ότι εάν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφασίσουν να παραστούν στις εκδηλώσεις θα είναι 'πονοκέφαλος' για το Παλάτι αφού η κατάσταση θα είναι περίεργη για όλους: "Που θα κάτσουν αν έρθουν;” αναρωτήθηκε η εφημερίδα και συνέχισε "σε ποιες εκδηλώσεις θα πάνε; Θα κάτσουν στο μπαλκόνι του Buckingham” με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας;

Η εφημερίδα τόνισε το γεγονός ότι η άφιξη του Harry και της Meghan δεν πρέπει να επισκιάσει τους εορτασμούς για τη βασίλισσα. Φυσικά ο επόμενος χρόνος μπορεί να έχει αλλάξει λίγο τα δεδομένα. Εξάλλου, μετά την κηδεία του Φίλιππου, ο Harry σκοπεύει να ταξιδέψει ξανά στην Αγγλία- την 1η Ιουλίου- για να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, Diana, με αφορμή τα 60α γενέθλιά της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο για θέματα της βασιλικής οικογένειας. Russell Myers, ο Harry θέλει να βρεθεί στην εκδήλωση προς τιμή της μητέρας του, αν και πολλοί πιστεύουν ότι ίσως η γέννηση του δεύτερου παιδιού του τον εμποδίσει από το να ταξιδέψει. "Αυτό που μου είπαν είναι ότι εξακολουθούν να θέλουν να πάνε. Σίγουρα, ο William και η Kate θα είναι εκεί”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ