Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος | Παντρεύονται;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας μια ακόμη εμφάνιση στο πλατό του "Καλό Μεσημεράκι". Ανακοινώνοντας για πρώτη φορά και πως πρόκειται να παρουσιάσει το "Αγρότης Μόνος Ψάχνει" στον SKAI, αλλά και μια ακόμη εκπομπή, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει τώρα

"Κατ' αρχάς δεν έχω πει στον κόσμο, ότι θα ξεκινήσω στον Αγρότη. Ήρθα να παρουσιάσω και κάτι, έτσι για αλλαγή. Την άλλη μου πλευρά την είδατε στο Survivor" είπε αρχικά για το νέο project που θα αναλάβει, προσθέτοντας ότι θα αρχίσει από τον Σεπτέμβρη. "Είναι ένα διαφορετικό κόνσεπτ από αυτά που με έχει συνηθίσει ο κόσμος".

Η σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Loading...
Loading...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να αποκαλύψει και αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. "Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης. Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ