Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη | Σχολίασε την επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor σχολίασε την εκρηκτική έξοδο του James

Άννα Μαρία Βέλλη NDP

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε την επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό μετά την αποχώρηση του για να σχολιάσουν την πορεία του στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, ο James ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής και την ίδια την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία, μάλιστα, δεν κοιτούσε καν στα μάτια. Ο ίδιος έδειχνε την ενόχληση του αλλά και τη βιασύνη του να φύγει από το πλατό, καθώς κοιτούσε συνεχώς το ρολόι του. Αφορμή στάθηκε ο αρνητικός, κατά τα λεγόμενα του, σχολιασμός που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι παίκτες του παιχνιδιού από την εκπομπή.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα υπογραμμίζοντας πως δεν έχουν προσωπικά με κανέναν, ενώ χαρακτήρισε άδικα τα όσα είπε ο James. Τελικά, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ο ίδιος αποχώρησε βιαστικά χωρίς η Ιωάννα να προλάβει να τον αποχαιρετήσει.

Τη συνέντευξη σχολίασε η Άννα Μαρία Βέλλη μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε σε λεζάντα κάτω από στιγμιότυπο της εκπομπής: "Cool boys don’t look back at explosions".

Άννα Μαρία Βέλλη | Σχολίασε την επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή στην Ιωάννα Μαλέσκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ