Άννα Μαρία Βέλλη | Σχολίασε την επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor σχολίασε την εκρηκτική έξοδο του James

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε την επεισοδιακή εμφάνιση του James Καφετζή στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό μετά την αποχώρηση του για να σχολιάσουν την πορεία του στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, ο James ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής και την ίδια την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία, μάλιστα, δεν κοιτούσε καν στα μάτια. Ο ίδιος έδειχνε την ενόχληση του αλλά και τη βιασύνη του να φύγει από το πλατό, καθώς κοιτούσε συνεχώς το ρολόι του. Αφορμή στάθηκε ο αρνητικός, κατά τα λεγόμενα του, σχολιασμός που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι παίκτες του παιχνιδιού από την εκπομπή.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα υπογραμμίζοντας πως δεν έχουν προσωπικά με κανέναν, ενώ χαρακτήρισε άδικα τα όσα είπε ο James. Τελικά, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ο ίδιος αποχώρησε βιαστικά χωρίς η Ιωάννα να προλάβει να τον αποχαιρετήσει.

Τη συνέντευξη σχολίασε η Άννα Μαρία Βέλλη μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε σε λεζάντα κάτω από στιγμιότυπο της εκπομπής: "Cool boys don’t look back at explosions".