Follow us

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη Βάνα Μπάρμπα, η νέα αποκάλυψη της Super Kiki & όλα τα νέα

Η επεισοδιακή είσοδος της Κατερίνας Ζαρίφη στο πλατό του The 2Night Show, Ο Τριαντάφυλλος έφυγε, τα λεφτά ήρθαν στην Acun Media & η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από έξοδό της.

yupii

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη Βάνα Μπάρμπα: "Την είδα στο δρόμο και κάτι της είπα, ελπίζω να το άκουσε"

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη Βάνα Μπάρμπα, η νέα αποκάλυψη της Super Kiki & όλα τα νέα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν δίστασε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα.

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στο TheCaller, η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη διάσημη συνάδελφό της. Τότε απάντησε:

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει, άμα δεις τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβεις. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τίποτα. [...]"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η επεισοδιακή είσοδος της Κατερίνας Ζαρίφη στο πλατό του The 2Night Show

Κατερίνα Ζαρίφη

Παρέλαση αστέρων στο φινάλε του The 2Night Show και η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη εμφανίστηκε με... άγριες διαθέσεις στο πλατό της εκπομπής, αποφασισμένη να νικήσει τον παρουσιαστή στο μουσικό παιχνίδι "Μάντεψέ το", κάνοντας φυσικά αισθητή την παρουσία της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Super Kiki: "Δεν με εμπιστεύονται τηλεοπτικά επειδή είμαι ένας βόθρος"

super kiki

Τις "Σφήκες" αποχαιρέτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε του The 2Night Show όμως η Super Kiki δεν μάσησε τα λόγια της για τον τηλεοπτικό της... "αποκλεισμό".

Οι τρεις κυρίες ευχαρίστησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ευκαιρία που τους έδωσε και παρά το γεγονός ότι ήταν μια ιδιαίτερη και απαιτητική χρονιά, κατάφεραν να αγαπηθούν από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ η Super Kiki ευχαρίστησε επίσης ιδιαίτερως τον παρουσιαστή για τον χώρο και την εμπιστοσύνη που της έδειξε να μοιραστεί μαζί του την προσωπική της ιστορία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Τριαντάφυλλος έφυγε, τα λεφτά ήρθαν στην Acun Media

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε υποψήφιος για ενδέκατη φορά, όμως το βράδυ της Τετάρτης αποχώρησε εν τέλει από το Survivor. Μάλιστα, η αποχώρηση του έφερε "χρυσάφι” στην Acun Media.

Όπως αποκαλύφθηκε στο "Πρωινό” από τον Αλέξη Μίχα, για να οδηγηθεί εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος, ψήφισαν 100.000 άτομα και στο ταμείο μπήκαν πάνω από 200.000 ευρώ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από έξοδό της

Ελένη Μενεγάκη

Την ηλιόλουστη ημέρα εκμεταλλεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη και έκανε μια μικρή εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της στη μικρή οθόνη να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα σχεδιάζοντας με προσοχή την τηλεοπτική της επισροφή στο Mega, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ