Τριαντάφυλλος | Επικοινώνησε με τη σύζυγο και τον γιο του μετά την αποχώρησή του

Η παραγωγή του Survivor έκανε μία εξαίρεση για τον Τριαντάφυλλο και η συγκίνηση της γυναίκας του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Τετάρτης, 2 Ιουνίου. Μετά από 11 φορές που υπήρξε υποψήφιος, ο γνωστός τραγουδιστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, μετά τη σχετική ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

Τριαντάφυλλος και Δήμητρα Σιαμπάνη | Φωτογραφίες από το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού

Αν και ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, πολλοί είναι όσοι ανυπομονούν να τον υποδεχθούν, με κυριότερους φυσικά την οικογένειά του, Δήμητρα Σιαμπάνη και το παιδί τους. Όπως μάθαμε μάλιστα μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε” και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Τριαντάφυλλος επικοινώνησε με τη σύζυγό του, αλλά και τον γιο τους, Νικόλα, μετά την αποχώρησή του. Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης μιας και είχαν να μιλήσουν έξι μήνες, ο τραγουδιστής μίλησε με την οικογένειά του.

"Νομίζω ότι έκανε μια εξαίρεση η παραγωγή πολύ ωραία. Ο Τριαντάφυλλος επικοινώνησε με τη γυναίκα του πριν από λίγη ώρα, λίγο μετά την αποχώρηση. Του δώσανε ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσει γιατί το τηλέφωνό του το παίρνει ο παίκτης όταν ουσιαστικά μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα. Ακόμη δεν αναχωρεί, πρέπει να πάει στο ξενοδοχείο. Επειδή όμως έλειπε πάρα πολύ καιρό, του έδωσαν ένα τηλέφωνο να μιλήσει με τη Δήμητρα που ήταν πολύ συγκινημένη και το παιδί του" είπε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα