Follow us

Lisa Kudrow | Μοιράζεται τη συγκινητική στιγμή από το reunion των Friends που λίγοι πρόσεξαν

Η στιγμή ανάμεσα στην Courteney Cox και τον Matt LeBlanc που ήταν και η πιο συγκινητική.

Friends IMDB

Η Lisa Kudrow μίλησε στο E!News για τη στιγμή που κανείς δεν πρόσεξε στο reunion των Friends και παραλίγο και η ίδια να χάσει αν δεν την είχε ειδοποιήσει ο David Schwimmer.

Το πολυαναμενόμενο reunion του καστ της δημοφιλούς σειράς στο σετ των Friends είχε πολλές καλές στιγμές, κάποιες αστείες και κάποιες αρκετά συγκινητικές τόσο για τους πρωταγωνιστές Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt Le Blanc, David Schwimmer και Matthew Perry όσο και για τους fans.

Μιλώντας για την αγαπημένη της στιγμή από το reunion, η Kudrow δεν ανέφερε το τραγούδι που μοιράστηκε με την Lady Gaga ούτε την επίδειξη μόδας με την Cara Delevingne. Αντίθετα, η στιγμή που θα της μείνει στο μυαλό ήταν κάτι που πολλοί δεν πρόσεξαν.

Όπως είπε, όταν μπήκε η 'Courteney ξέσπασε σε κλάματα. Κι εγώ έπιασα μια χαρτοπετσέτα ή ένα χαρτομάντηλο. Τότε ο LeBlanc το πήρε γιατί μας έλεγε μια ιστορία και δεν ήθελε να χάσει τον ειρμό του και ξεκίνησε να της σκουπίζει τα δάκρυα, σαν να ήταν σε αυτόματο πιλότο”, εξηγώντας ότι αυτή η σκηνή έδειξε ακριβώς "το πώς ήμασταν”.

Πρόσφατα και η Aniston μίλησε για τα συναισθήματα που της δημιούργησε το reunion, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν "σαν μια μπουνιά στην καρδιά” και εξηγώντας ότι δεν περίμενε ότι η εμπειρία αυτή θα την συγκινούσε τόσο πολύ.

Εξωτερική φωτογραφία: IMDB

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ