Follow us

Μαριτίνα Ντενίση | Φωτογραφίες της 21χρονης κόρης της Μιμής Ντενίση με αφορμή τη συνεργασία τους

Η όμορφη κοπέλα που σπουδάζει Τουριστικά στην Κύπρο και θα εργαστεί στη νέα ταινία της μητέρας της.

Μαριτίνα Ντενίση Instagram

Μια αποκάλυψη έκανε η Μιμή Ντενίση στην κάμερα του "Happy Day” όταν είπε ότι στην ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη”, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν, θα συνεργαστεί με την κόρη της. Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφερε η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, η 21χρονη Μαριτίνα θα δουλέψει στο project με την ενδυματολόγο της ταινίας.

"Πρώτα πάμε στη Χίο και μετά θα πάμε στη Μυτιλήνη για έναν μήνα. Για την ταινία θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς γιατί είναι εθνικό το θέμα" είπε αρχικά και προσέθεσε "Η Μαριτίνα θα δουλέψει με την ενδυματολόγο της ταινίας. Θα δούλευε έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι και της πρότεινα να είναι μαζί μου”.

Η όμορφη καστανή κοπέλα που σπουδάζει τουριστικά στην Κύπρο και συμπληρώνει σε στις 23 Ιουνίου τα 21 της χρόνια, έχει άψογη σχέση με τη μητέρα της. Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και ιδιαίτερα δεμένες, ποζάροντας αρκετά συχνά μαζί και για τα social media.

Με αφορμή μάλιστα και την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας, συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της νεαρής Μαριτίνας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ