Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Τα πρώτα της λόγια μετά τη γέννα, μέσα από το μαιευτήριο

"Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει, δεν μπορείτε να καταλάβετε".

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μέσω μερικών stories στο προφίλ της στο Instagram επικοινώνησε η Μαρία Ηλιάκη με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, τέσσερις ημέρες αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η παρουσιάστρια που γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, στις 31 Μαΐου, βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και φυσικά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Διάβασε όσα είπε η νέα μαμά

"Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα. Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσει σε όλους ούτε να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πάρα πολλές οι ευχές.

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο, ξέρετε τι σημαίνει το πρώτο μπάνιο μετά το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί...απόγνωση αλλά μεγάλη ευτυχία παράλληλα.

Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει, δεν μπορείτε να καταλάβετε! Τρελή. Δεν περίμενα ότι μπορεί να συμβεί σε εμένα αυτό. Ε, συνέβη" είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ηλιάκη | Τα πρώτα της λόγια μετά τη γέννα, μέσα από το μαιευτήριο
Μαρία Ηλιάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ