Follow us

Γιάννης Νταλιάνης | Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου (vid)

Και τις κόρες τους.

Γιάννης Νταλιάνης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/6) ο Γιάννης Νταλιάνης, παραχωρώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε φυσικά και στις τηλεοπτικές σειρές "Άγριες Μέλισσες" και "Σιωπηλός Δρόμος", αλλά και στην προσωπική του ζωή. Όσον αφορά τη δεύτερη, ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και στα δυο τους παιδιά.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Δες πώς είναι σήμερα η Λίζα από τον Εραστή Δυτικών Προαστίων, 17 χρόνια μετά

"Τα παιδιά μας είναι μικρά. 12 και 8 ετών. Είναι κορίτσια. Δεν βλέπουν το σίριαλ. Είναι κοινή απόφαση με τη Μαριλίτα να μη βλέπουν το σίριαλ. Ένα παιδί 8 χρονών ακόμη δε μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι στον χώρο της τέχνης ή της φαντασίας. Όταν παίζει μάλιστα ο γονιός του… Γενικά έχουν αντιληφθεί τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους".

(...) Με τη σύζυγό μου, συμφωνούμε στην τέχνη μας, μπορεί να διαφωνούμε στον τρόπο και στην μέθοδο, αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός που να δημιουργεί πρόβλημα. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να πάρουν πολλές προσλαμβάνουσες. Να γίνει ένας καλός επαγγελματικός προσανατολισμός, που δεν γίνεται δυστυχώς στα σχολεία. Να αναπτύξουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να βρουν κάτι που τις κάνει ευτυχισμένες και να μπορούν να ζήσουν από αυτό. Και ας είναι αυτό ότι να ναι".

Δες όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ