Follow us

Βασίλισσα Σοφία | Η συνάντηση με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη και οι ενδυματολογικές επιλογές των κυριών

Η ελληνικής καταγωγής πρώην βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Βασίλισσα Σοφία στο Μαξίμου NDP

Η βασίλισσα Σοφία, αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σύζυγος του πρώην Ισπανού βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄ και μητέρα του σημερινού βασιλιά Φιλίππου ΣΤ, βρίσκεται στη χώρα μας, Τις προηγούμενες μέρες, μαζί με την αδερφή της, Ειρήνη, επισκέφτηκαν τη Λέρο και τους Λειψούς αλλά και την Εθνική Πινακοθήκη στην Αθήνα, όπου ξεναγήθηκαν από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τη διευθύντρια, Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα.

Πριν λίγες ώρες, είχαν μια προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να δουν τα έργα τέχνης νέων καλλιτεχνών που εκτίθενται περιοδικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συζήτηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τη βασίλισσα της Ισπανίας περιστράφηκε γύρω από την πορεία της πανδημίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία, ενώ μίλησαν και για την ανάπλαση στο Τατόϊ, όπου υπήρχαν τα πρώην βασιλικά κτήματα. Ο Πρωθυπουργός έκανε μια σύντομη αναφορά στη μελέτη που έχει γίνει για την ανάδειξη του χώρου και την πρόθεση να δοθεί ξανά "ζωή" στο αγρόκτημα ενώ κάλεσε τη βασίλισσα της Ισπανίας σε μια προσωπική ξενάγηση στο χώρο κατά την επόμενη επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ