Follow us

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά: Το αέρινο νυφικό και η φουσκωμένη της κοιλίτσα

"Άντρας μου ήσουν από το πρώτο λεπτό".

Κατερίνα Δημητρόγλου Instagram

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Δημητρόγλου. Η εγκυμονούσα ηθοποιός που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Κούρτη, επισημοποίησε τη σχέση της μαζί του. Πιο συγκεκριμένα, η χαρούμενη μέλλουσα μαμά και ο σύντροφός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγο πριν γίνουν γονείς, με εκείνη να το ανακοινώνει μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγκυος στο πρώτο της παιδί

Αναρτώντας τριες φωτογραφίες από τον γάμο τους, βλέπουμε την Κατερίνα Δημητρόγλου να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και φυσικά η ευτυχία της δεν κρύβεται. Φορώντας στεφάνι με λουλούδια στα χτενισμένα σε ανέμελες μπούκλες μαλλιά της, δεν έπαψε να χαμογελά μέσα στο ρομαντικό, αέρινο και άνετο νυφικό της.

Άντρας μου ήσουν από το πρώτο λεπτό. Αυτή η αγκαλιά εκείνο το βράδυ... Χάθηκα και ξεχάστηκα από όλους κ από όλα. Ο χρόνος σταμάτησε και το μόνο που άκουγα ήταν η καρδιά μου... Χτυπούσε τόσο δυνατά, έτοιμη να σπάσει. Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη, έρωτα, χαρά, τρέλα και απέραντη αγάπη που κάθε μέρα μεγαλώνει. Είσαι ο ένας και μοναδικός μου, είσαι τα πάντα μου. Σε λατρεύω

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ