Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της και το ζευγάρι που θα τη βαφτίσει

Οι νέες δηλώσεις της ηθοποιού στο Instagram.

Athina Oikonomakou NDP Photo Agency

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μέχρι να έρθει στο κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της.

Γνωστή για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο των social media και συγκεκριμένα στο Instagram, αποφάσισε να κάνει το γνωστό παιχνίδι Q&A, όπου οι διαδικτυακοί της φίλοι της έκαναν κάποιες ερωτήσεις κυρίως για τον ερχομό του δεύτεροι παιδιού της, για το άγχος που η ίδια ενδεχομένως να νιώθει, αλλά και για το εάν θα κάνει διακοπές φέτος το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στην κόρη της, μία από τις ερωτήσεις ήταν ποιο είναι το όνομα που θα πάρει όταν γεννηθεί με την Αθηνά Οικονομάκου να απαντά πως το κοριτσάκι θα έχει δύο ονόματα, το ένα θα είναι της πεθεράς της και το άλλο ένα όνομα που αρέσει στην ίδια και τον σύζυγο της. Το εν λόγω δεύτερο όνομα μάλιστα ήταν εκείνο που είχαν σκεφτεί όταν είχαν μάθει την πρώτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού, ωστόσο το μωρό ήταν αγόρι, ο μικρός Μαξιμάκος όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί η Αθηνά Οικονομάκου και έτσι το κράτησαν για το επόμενο παιδί τους.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε "Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου".

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πολύ έτοιμο για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, αφού όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου έχουν ήδη καταλήξει και στους νονούς της μικρής, οι οποίοι θα είναι ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Δες εδώ τις απαντήσεις της ηθοποιού:


Αθηνά Οικονομάκου | Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της και το ζευγάρι που θα τη βαφτίσει
athina oikonomakou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ