Μαρία Ηλιάκη | Επιστρέφει στο σπίτι με την κόρη της από το μαιευτήριο

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από τη στιγμή που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο της κόρη της σε μαιευτήριο της Ελβετίας και η παρουσιάστρια έχει ήδη επιστρέψει στο Instagram. Χθες μάλιστα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το προφίλ της, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

Συγκεκριμένα είπε "Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα. Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσει σε όλους ούτε να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πάρα πολλές οι ευχές.

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο, ξέρετε τι σημαίνει το πρώτο μπάνιο μετά το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί...απόγνωση αλλά μεγάλη ευτυχία παράλληλα.

Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει, δεν μπορείτε να καταλάβετε! Τρελή. Δεν περίμενα ότι μπορεί να συμβεί σε εμένα αυτό. Ε, συνέβη".

Σήμερα, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία που αποδεικνύει πως η ίδια και η νεογέννητη κόρη της πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και είναι έτοιμες να επιστρέψουν στο σπίτι.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram