Survivor | Ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία & έδωσε τον πρώτο υποψήφιο & όσα αλλάζουν στο reality επιβίωσης

Η Τζένη Μπότση βόλτα για δυο με την κόρη της, Έλενα Παπαρίζου & Ανδρέας Καψάλης σε ρομαντική απόδραση για δυο & η επιστροφή του Τριαντάφυλλου στα social media.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Survivor | Ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία & έδωσε τον πρώτο υποψήφιο

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία της νέας εβδομάδας στο Survivor, εγκαινιάζοντας τους νέους κανονισμούς στο reality.

Αμέσως μετά, ο Σάκης κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Ο ίδιος, πριν την ανακοίνωση του ονόματος του συμπαίκτη του, επιτέθηκε στους "amigos" κριτικάροντας τους πανηγυρισμούς τους μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, στους οποίους συμμετείχε και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι μέλος της δικής του ομάδας και σύμφωνα με τα λεγόμενά του έδειχνε έμπρακτα τη φιλία της προς τον τραγουδιστή πριν αποχωρήσει. Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης έκανε την ανατροπή και δεν "καταδίκασε" ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τι αλλάζει στο reality επιβίωσης;

Στην τελική ευθεία έχει μπει και επίσημα πλέον το Survivor, αφού μέσα στο επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του reality επιβίωσης, το οποίο πήρε αρκετές εβδομάδες παράταση και προκάλεσε ντόμινο αλλαγών.

Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν για το reality επιβίωσης από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής, το Survivor πλέον θα προβάλλεται κατά μία μέρα λιγότερο και συγκεκριμένα, οι Τετάρτες θα μείνουν χωρίς νέο επεισόδιο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Το φιλί Σάκη & Μαριαλένας που άναψε φωτιές

Και μπορεί οι δυο τους να επιμένουν πως η σχέση τους δεν είναι ερωτική, ωστόσο ο Σάκης έδωσε ένα τρυφερό φιλί στη Μαριαλένα ενώ βρίσκονταν μέσα στην πισίνα κάνοντας τους θαυμαστές του φημολογούμενου ζευγαριού να πάρουν... φωτιά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τζένη Μπότση: Βόλτα για δυο με την κόρη της, Αλίκη

Σε στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Yupiii την Τζένη Μπότση με την κορούλα τους, Αλίκη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην μονάκριβη κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, και από τον Νοέμβριο του 2019 απολαμβάνει τον υπέροχο ρόλο της μητρότητας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στα social media - Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor

Ο Τριαντάφυλλος, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποχώρηση από το Survivor, επέστρεψε στο instagram!

Στην πρώτη του ανάρτηση, που ανέβηκε σε story το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Survivor, ο Ντάφυ αναφέρει πως ανανεώθηκε εμφανισιακά και τη Δευτέρα στις 16:10 θα έχει προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". "Ελπίζω να με θέλετε" σχολίασε ο Ντάφυ χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έλενα Παπαρίζου & Ανδρέας Καψάλης: Ρομαντική απόδραση για δυο

Μια εκδρομή εκτός Αθηνών απόλαυσε η Έλενα Παπαρίζου με τον άντρα της ζωής της, Ανδρέα Καψάλη.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη Δημητσάνα και συγκεκριμένα στον Λούσιο Ποταμό, όπου απόλαυσε τις φυσικές ομορφιές του τόπου, ενώ η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της αλλά και φωτογραφίες από την εκδρομή τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr