Follow us

Πρίγκιπας Harry | Πότε ενημέρωσε τη βασίλισσα για τη γέννηση και το όνομα της κόρης του

Το Παλάτι άργησε να κάνει την επίσημη ανακοίνωση για τον ερχομό της νεογέννητης Lili Diana.

Πρίγκιπας Harry Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους στις 4 Ιουνίου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,486 κιλών που το ζευγάρι ονόμασε Lili Diana, τιμώντας τόσο τη βασίλισσα Ελισάβετ όσο και την πριγκίπισσα Diana.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Harry ενημέρωσε τη βασίλισσα για το όνομα της κόρης του, δεδομένου ότι είναι το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας κι έτσι την αποκαλούσε ο πατέρας της αλλά και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Ο Harry μίλησε με τη βασίλισσα πριν την ανακοίνωση που έκανε στο webiste του για τη γέννηση της κόρη τους αλλά φαίνεται ότι δεν έδωσε αρκετό χρόνο στο Παλάτι, έτσι ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας έκανε την ανακοίνωση 90 λεπτά μετά την είδηση του ερχομού του παιδιού των Sussexes.

"Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με τη γέννηση της κόρης μας, Lili. Είναι πολλά περισσότερα από όσα είχαμε φανταστεί και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που λάβαμε από όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε για την καλοσύνη σας και την συμπαράστασή σας σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά μας”, ανέφερε η ανακοίνωση του δούκα και της δούκισσας.

Το δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε ότι το Παλάτι δεν γνώριζε για τη γέννηση του παιδιού μέχρι που έγινε η ανακοίνωση στις 5 το απόγευμα στα social media. Τελικά η επίσημη ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας έγινε στις 6.34, δείχνοντας ότι ο Harry μίλησε με τη βασίλισσα αμέσως πριν κάνει την ανακοίνωση.

Το Παλάτι αρνήθηκε να αποκαλύψει το αν η βασίλισσα ενημερώθηκε για τη γέννα και το όνομα της, Lili Diana, αλλά και για το εάν ζήτησαν τη συμβουλή της για το όνομα του παιδιού.

Η Lili είναι όγδοη στη διαδοχή του θρόνου και είναι το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με τον αγαπημένο δημοσιογράφο της Meghan και του Harry, Omid Scobie, το ζευγάρι θα πάρει αμέσως γονική άδεια και δεν θα μοιραστεί καμιά φωτογραφία της κόρης του σε αυτή τη φάση.

Η Lili γεννήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Santa Barbara Cottage Hospital στην Καλιφόρνια όπου οι γέννες κοστίζουν μέχρι 20 χιλιάδες δολάρια.

Εκτός από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ο πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας, Boris Johnson, ευχήθηκε στο Twitter στους ευτυχισμένους γονείς "Πολλά συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex για τη γέννηση της κόρης τους”.

Ο πατέρας της Meghan που δεν έχει γνωρίσει ούτε τον Harry αλλά ούτε και τον εγγονό του Archie είπε μετά την είδηση της γέννησης της εγγονής του: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανακοίνωση της ασφαλούς γέννας της νέας μου εγγονής. Στέλνω σε εκείνη και την μητέρα της την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ