Follow us

Πρίγκιπας Harry- Meghan Marke | Οι ευχές της Kate και του William για την νεογέννητη Lilibet

Ο πρίγκιπας Κάρολος έγραψε κι αυτός ένα μήνυμα στο Instagram για την εγγονή του.

Meghan Markle & Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους στις 4 Ιουνίου και η βασιλική οικογένεια έσπευσε να τους ευχηθεί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

Η Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, όπως είναι το όνομα της, φαίνεται ότι έφερε κοντά την οικογένεια που τον τελευταίο καιρό δεν είχε επαφές εξαιτίας των δηλώσεων του Harry και της Meghan στα αμερικάνικα μέσα.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ευχήθηκαν στο ζευγάρι για τη γέννηση της Lili και επέλεξαν να γράψουν κάτι πιο προσωπικό αντί να κάνουν ένα απλό repost του επίσημου μηνύματος της βασίλισσας.

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τα ευχάριστα νέα του ερχομού του μωρού Lili. Συγχαρητήρια στον Harry, την Meghan και τον Archie” έγραψαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ενώ ανέβασαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Meghan και του Harry να κρατούν αγκαλιά τον Archie.

Εκτός από τον αδελφό του Harry και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος έγραψε τις δικές του ευχές στο Instagram για την εγγονή του. "Συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex για τη γέννηση της Lilibet Diana” έγραψε και συνέχισε "τους ευχόμαστε να είναι καλά αυτή την στιγμή”.

Η Lilibet είναι το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά έχει ένα ξεχωριστό όνομα. Το αγαπημένο χαϊδευτικό της βασίλισσας, Lilibet, με το οποίο την φώναζε ο πρίγκιπας Φίλιππος αλλά και το όνομα της γιαγιάς της, πριγκίπισσας Diana.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ