Follow us

Άγγελος Λάτσιος | "Το ότι είναι γόνος δύο προβεβλημένων ανθρώπων, δε σημαίνει ότι…"

Ελένη Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Μια καλλιτεχνική φωτογραφία του χωρίς ρούχα δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος στον λογαριασμό του στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά σχόλια, άλλα θετικά και άλλα όχι, μιας και το προφίλ του 18χρονου γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στα social media είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Πρόκειται για το παρακάτω post

Loading...

Την εν λόγω ανάρτηση λοιπόν θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Δευτέρας και στο "Πρωινό", με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να λένε την άποψή τους επί του θέματος. Υποστηρίζοντας τον Άγγελο Λάτσιο και το δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει στα προσωπικά του social media, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: "Εμένα μου άρεσε αυτή η φωτογραφία. Το ότι είναι γόνος δύο επωνύμων προβεβλημένων ανθρώπων δε σημαίνει ότι ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα, αν το αισθανθεί να το κάνει. Για μένα ήταν μια χαρά, είναι παιδαράς, έχει πολύ ωραίο σώμα, είναι σέξι και το πουλάει λίγο αυτό. Απ’ ότι μαθαίνω κιόλας, έχει πολύ μεγάλη πέραση στα κορίτσια και ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Αυτός δεν σκέφτεται ότι είναι ο γιος της Μενεγάκη και του Λάτσιου, αισθάνεται ένα κανονικό παιδί. Εμένα δηλαδή, επειδή έχω συναναστραφεί αρκετά μαζί του, μου μιλάει για τη μάνα του σαν να μην ξέρω ποια είναι. Το ότι τη μάνα του την ξέρει όλη η Ελλάδα για το παιδί είναι η μάνα του, δεν είναι η γυναίκα που ξέρει όλη η Ελλάδα”.

Η Φαίη Σκορδά εν συνεχεία προσέθεσε: "Εγώ θα κάνω ένα like εδώ γιατί μου είναι πολύ συμπαθής. Έγινε θέμα στα sites, πολλά τα σχόλια. Από την άλλη το παιδί δεν ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιαστής, κάνει τη ζωή του. Αύριο, μεθαύριο κάνει λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης ή ο Δημήτρης, σιγά μην πω εγώ "μην ανεβάσεις αυτό γιατί θα μας κακοσχολιάσουν.

Ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί, δική του είναι η ζωή, δική του η αισθητική και ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί. Επειδή εγώ δηλαδή τυχαίνει να κάνω αυτή τη δουλειά ή ο μπαμπάς του, το παιδί δεν μπορεί να έχει τη δική του προσωπικότητα και να επιλέγει; Δεν το λέω για τη Μενεγάκη, το λέω σαν μαμά."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ