Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Η επιστροφή στο γυμναστήριο και η "απουσία" στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Πιο fit από ποτέ, έξι μήνες μετά τη γέννα.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Σε φανατική οπαδό της γυμναστικής και του υγιεινού τρόπου ζωής έχει εξελιχθεί η Τζένη Μπαλατσινού, ή μάλλον πρόκειται για ένα lifestyle που έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια. Ούσα μητέρα τεσσάρων παιδιών, ο ελεύθερος χρόνος της είναι σίγουρα περιορισμένος και το πρόγραμμά της γεμάτο με δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά όμως, δεν παραλείπει τη γυμναστική της, είτε μόνη είτε με παρέα, γεγονός που εξηγεί και την άψογη σιλουέτα της.

Νέα δημόσια εμφάνιση για την Τζένη Μπαλατσινού χωρίς τον Κικίλια junior

Workout

Η παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια μόλις πριν από έξι μήνες, ανήμερα των Χριστουγέννων, έχει ανακτήσει τις τέλειες αναλογίες της και φαίνεται πιο όμορφη και active από ποτέ. Ενώ λοιπόν τους μήνες τις καραντίνας φρόντιζε να κάνει outdoor ασκήσεις κυρίως στο Ζάππειο, τώρα μπόρεσε να επιστρέψει στο γυμναστήριό της.

Χαρούμενη για το γεγονός, πόζαρε με athleisure look για το προφίλ της στο Instagram και ανέβασε στα stories της το σχετικό στιγμιότυπο. Φορώντας μπλε κολάν, λευκά sneakers και μαύρη μπλούζα έκανε τις ασκήσεις της, ενώ δεν παρέλειψε να βάλει "απουσία" στον Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον οποίο γυμνάζονταν μαζί.

Η φωτογραφία της από το γυμναστήριο

Τζένη Μπαλατσινού | Η επιστροφή στο γυμναστήριο και η "απουσία" στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ