Follow us

Charlene του Μονακό | Η πιο "πανκ" πριγκίπισσα

Η νέα της εμφάνιση με το ακόμα πιο extreme hair look το αποδεικνύει.

Charlene του Μονακό Abaca/Visual Hellas

Μέχρι τώρα τον τίτλο της αληθινά πανκ πριγκίπισσας κατείχε η Gloria του Τουρν και Τάξις, γνωστή για τον εκκεντρικό τρόπο ζωής της και τις στιλιστικές της επιλογές- που δεκαετίες αργότερα την έφεραν αντιμέτωπη με ένα χρέος εκατομμυρίων. Όμως πλέον, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό τον διεκδικεί δικαιωματικά. Και ενώ οι φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της δείχνουν την εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας, πολλές είναι οι ενδείξεις που μαρτυρούν πως η σύζυγος του Αλβέρτου, μονάκριβου γιου της Grace Kelly, κάνει τα πάντα για να αποδράσει από τη ζωή της.

Το extreme hairstyle

Όλα ξεκίνησαν όταν η Charlene εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 με ένα πολύ ακραίο χτένισμα για μέλος βασιλικής οικογένειας και δη του Μονακό. Η εμφάνισή της πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την υπόθεση πατρότητας του Αλβέρτου, όταν μία γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας του Μονακό είναι ο πατέρας του παιδιού της, γεγονός που το πριγκιπάτο αρνήθηκε κατηγορηματικά ως φήμη. Πρόσφατα, η πριγκίπισσα του Μονακό, εμφανίστηκε με ένα ακόμα πιο ακραίο κούρεμα, με ξυρισμένο σχεδόν όλο της το κεφάλι κατά την επίσκεψή της, στη γενέτειρά της, Νότια Αφρική. Το νέο της "άγριο" hairstyle μας θύμισε πολύ εκείνο που είχε λανσάρει λίγα χρόνια πριν η Charlize Theron, που κατάγονται και από την ίδια χώρα. Σίγουρα πάντως, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να φανταστούμε την Kate Middleton να λανσάρει ένα παρόμοιο χτένισμα.

Loading...

Η απουσία της στο Grand Prix

Όπως είθισται το πριγκιπικό ζευγάρι κάνει εμφάνισή κάθε χρόνο στην αγωνιστική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα και στο Μονακό. Φέτος, μάλιστα, η πριγκίπισσα Charlene θα ήταν επίτιμη καλεσμένη, όμως μία λοίμωξη με την οποία παλεύει τις τελευταίες μέρες λόγω της επίσκεψής της στη Νότια Αφρική για την προστασία του ρινόκερου δεν θα της επιτρέψει να επιστρέψει στο Μονακό και να παραστεί στο Grand Prix, όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι. Έτσι, ο Αλβέρτος θα εμφανιστεί μαζί με τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Jacques και πριγκίπισσα Gabriella.

Loading...

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του, όμως σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση πατρότητας, την οποία το Παλάτι απορρίπτει, δεν ήταν η πρώτη. Χρόνια πριν και λίγες ημέρες πριν από τον γάμο, η Charlene είχε μάθει πως ο Αλβέρτος είχε 2 παιδιά εκτός γάμου, γεγονός που λέγεται πως δεν χειρίστηκε με τη μεγαλύτερη ψυχραιμία. Σίγουρα πάντως η πριγκίπισσα του Μονακό δεν θυμίζει σε τίποτα την προκάτοχο του τίτλου της, αλλά ούτε και οποιαδήποτε άλλη royal που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, είτε πρόκειται για κάποια αντίδραση ή αποτελεί την έκφραση του πραγματικού της εαυτού που για χρόνια καταπίεζε.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ