Follow us

Survivor | Ο Τριαντάφυλλος στις πρώτες του δηλώσεις: "Αν βγω έξω μπορεί να με δείρει ο Λιβάνης"

Τι σχολίασε για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη ο Τριαντάφυλλος;

Τριαντάφυλλος SKAI

Πριν από μερικές ημέρες, ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε έπειτα από έξι μήνες στο Survivor και το μεσημέρι της Δευτέρας προβλήθηκε στο "Love It” η πρώτη του συνέντευξη, στην οποία φυσικά και μιλούσε για όλα!

Αρχικά είπε: "Δόξα το θεό πέρασα πολύ καλά με χαρές και λύπες. Νομίζω είμαι από τους λίγους που έχασε τόσο κιλά. 21 κιλά. Όταν μου έγινε πρόταση λέω: "Μάνα, θα πάω στο Survivor.” Και μου λέει: "Είσαι τρελός. Τι θα πας να κάνεις εκεί εσύ;”. Ο πεθερός μου έδινε 10 ημέρες.”

Και συνέχισε, μιλώντας για τη γυναίκα του και την οικογένεια του: "Η γυναίκα μου μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Μου είχε πει ότι δεν μπορώ χωρίς μπάνιο, τα πέντε γεύματα μου και χωρίς γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα μην φύγω για να μην χάσω το στοίχημα. Τι φταίω εγώ που η χορεύτρια που φόραγε τα κόκκινα και ήταν τόσο καλή στο χορό. Η γυναίκα είναι καταπληκτική και έχει χιούμορ. Είναι μια υπέροχη γιατρός και με ξέρει καλά 15 χρόνια. Μόλις δω τη γυναίκα μου και το παιδί μου θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου. Η γυναικά μου στα μηνύματα αντί να μου πει μου έχεις λείψει, μου έγραψε χαχαχα. Μένω παγωτό και λέω κάποιον άλλον θα έχει βρει. Μια ζωή με παίδευε. Τρία χρόνια έκανα να τη ρίξω. Δεν ήθελε έναν σαν και εμένα που είναι τραγουδιστής, μες στη νύχτα και τους πειρασμούς. Μιλάγαμε, βγαίναμε για φαγητό, πήγαινα να της πιάσω το χέρι και έτρωγα ξύλο. Φαντάσου μετά από 3 χρόνια της έδωσα φιλί. Ο γιος μου είναι όλη η ζωή, το φιλαράκι μου, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Ήταν ένα τεράστιο στοίχημα για μένα το πόσο θα αντέξω μακριά από το παιδάκι μου. Θέλει σίγουρα την κόκκινη μπαντάνα. Υπάρχει και ένα μικρό κουκλάκι που έφτιαξε ο Παύλος για να το δώσω στον Νικόλα”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ