Follow us

Ο Τριαντάφυλλος ξανά μαζί με Αλέξη Παππά και Ελευθερία Ελευθερίου, τα παράπονα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη Βίκυ Καγιά & όλα τα νέα

Το αποτέλεσμα ανέτρεψε τα spoiler στο Survivor, o Τζέιμς Καφετζής επιχείρησε να αποχωρήσει κι άλλη φορά από το reality & η Μαρία Αντουλινάκη γνωρίζει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Λιβάνη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

yupi

Συναντηση κορυφής! Τριαντάφυλλος ξανά μαζί με Αλέξη Παππά και Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Τριαντάφυλλος ξανά μαζί με Αλέξη Παππά και Ελευθερία Ελευθερίου, τα παράπονα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη Βίκυ Καγιά & όλα τα νέα

Η επιστροφή του Τριαντάφυλλου Χατζινικολάου στην Αθήνα είναι γεγονός και αυτό σταθηκε αφορμή στο να ξανά σμίξει με τους "original" κόκκινους συμπαίκτες του.

Ο κάποιες στιγμές φίλος, άλλοτε εχθρός του στο παιχνίδι Αλέξης Παππάς μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν την εμφάνιση τους στο σπίτι του Ντάφυ για να τον δούν αλλά και να θαυμάσουν τους χρύσούς δίσκους του. Ο Τριαντάφυλλος πριν τους ανοίξει την πόρτα φαίνεται να ρωτά "Ποιός είναι;" με τους πρώην συμπαίκτες του να τραγουδούν χαρακτηριστικά το σύνθημα της κόκκινης ομάδας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τα παράπονά του στη Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

Ο τελικός του MasterChef συνεχίζεται και το βράδυ της Δευτέρας προβλήθηκε η τρίτη φάση του, με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη να συνεχίζουν τις μονομαχίες.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τελικού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι ο καλεσμένος σεφ, Fredrik Berselius, πριν γίνει μάγειρας ήταν μοντέλο, ενώ εξέφρασε τη στεναχώρια του για τα λόγια της πρώην κριτή του GNTM, Βίκυς Καγιά, η οποία τόνισε ότι ο "Θείος Λεωνίδας" δεν κάνει για μοντέλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Το αποτέλεσμα ανέτρεψε τα spoiler! Πού πήγε η δεύτερη ασυλία & πού η υποψηφιότητα;

survivor

Το τεταμμένο κλίμα μεταξύ Μαριαλένας Σάκη και της Ελένης Χαμπέρη κορυφώθηκε στο συμβούλιο του επεισοδίου της Τρίτης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως την δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Μάλιστα, πριν ανακοινώσει το όνομα της Ελένης, η Μαριαλένα ανέφερε πως νιώθει στεναχωρημένη και απογοητευμένη από τη στάση της συμπαίκτριάς της τον τελευταίο καιρό. Όταν δόθηκε ο λόγος στην Ελένη Χαμπέρη, σχολίασε με έντονο ύφος πως αυτό το διάστημα το ζεύγος Σάκη – Μαριαλένα της ασκεί σοβαρό ψυχολογικό πόλεμο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κι όμως! Ο Τζέιμς Καφετζής επιχείρησε να αποχωρήσει κι άλλη φορά από το Survivor

James Καφετζής

Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έπεσε σαν "βόμβα" στην παραγωγή του Survivor, καθώς ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού κύκλου, με την αποχώρησή του να προκαλεί μάλιστα και ντόμινο εξελίξεων.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Καφετζής "απείλησε" την παραγωγή του παιχνιδιού να αποχωρήσει και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό "ΟΚ!" και τη Μαρία Παπαϊωάννου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαρία Αντουλινάκη γνωρίζει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Λιβάνη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε στην κάμερα του "Πρωινού" η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη Αγορίτσα από τις "Άγριες Μέλισσες".

Η γνωστή ηθοποιός αρχικά μίλησε για το φινάλε του β' κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας πως είναι από τα πρόσωπα που θα δούμε και στον επόμενο κύκλο, ενώ παραδέχθηκε πως παρακολουθεί φανατικά αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα, μεταξύ αυτών και το Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ