Follow us

Φαίη Σκορδά για Δανάη Μιχαλάκη: "Επέλεξε άλλο κανάλι να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει"

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί για τον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: "Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε".

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά NDP

Μέσα από το "Πρωινό" της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί και να δώσει κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν την Παρασκευή 4 Ιουνίου, κάτι που εν τέλει δεν έγινε. Έτσι, σήμερα η Φαίη Σκορδά μίλησε τόσο για την ηθοποιό, αλλά και για τους ανθρώπους του καναλιού που έδωσαν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

"Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλη μέρα με αυτό και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό. Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε "να το πούμε"; Και μας είπαν "Πείτε το". Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε, για καλό. Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται" είπε αρχικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ