Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Φαίη Σκορδά | "Εγώ δεν έχω αυλές. Ποτέ να μην υποτιμάς κανέναν"

Σε "πόλεμο" "Πρωινό" και "Ευτυχείτε" για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου που δεν έγινε.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε αναπάντητα τα όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του "Πρωινού" αναφορικά με το θέμα του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Η δήλωση της Φαίης Σκορδά πως η Δανάη Μιχαλάκη επέλεξε να μιλήσει σε άλλο κανάλι, εκτός ΑΝΤ1 και να διαψεύσει το ρεπορτάζ που την ήθελε να παντρεύεται πριν μερικές ημέρες στη Σύρο, φαίνεται πως προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πρωινής παρέας του Open, με τον Γιάννη Πουλόπουλο αρχικά να τονίζει πως απλά οι συνεργάτες του "Ευτυχείτε" έκαναν τη δουλειά τους.

Την απάντησή της όμως έδωσε και η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Γενικότερα κάνουμε ρεπορτάζ και εμείς και όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε εμένα και σε όλους και το σωστό είναι να βγεις και να ζητήσεις συγγνώμη. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Εγώ θα απαντήσω σε ό,τι αφορά τα πλαίσια και στο τι ταιριάζει πού. Τα κανάλια, πέρα από τον τίτλο ΑΝΤ1, Open κλπ είναι τα πρόσωπά τους, που είναι μπροστά από τις κάμερες και τα κανάλια βλέπουν... Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν υποβιβάσει πολύ, με έχουν ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει. Κάποιοι, δεν λέω τώρα για τους ανταγωνιστές, μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι είναι οι καλύτεροι και κάποιοι άλλοι να είναι πιο "κίτρινοι" και κατώτεροι. Θέλω να πω ότι όσο ανεβαίνω με τη βοήθεια των συνεργατών μου και ποτέ μόνη μου και μου το λένε συνέχεια οι δικοί μου άνθρωποι, όχι η αυλή μου γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι ποτέ να μην υποτιμάς κανέναν".

Δες το βίντεο στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ