Follow us

Lena Dunham | Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

H διάσημη ηθοποιός και συγγραφέας βρίσκεται ξανά σε σχέση και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ

MissBloom TEAM
Lena Dunham Splash News/Ideal Image

Η ηθοποιός και δημιουργός της σειράς Girls, Lena Dunham είναι ξανά σε σχέση και ο νέος της σύντροφος είναι ο Άγγλος-Περουβιανός μουσικός, Luis Felber, ο οποίος χρησιμοποιεί καλλιτεχνικά το όνομα, Attawalpa.

Jennifer Lopez – Ben Affleck | Ετοιμάζουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Σύμφωνα με την Page Six, η 35χρονη ηθοποιός είναι μαζί με τον 32χρονο μουσικό τους τελευταίους μήνες, αποκαλώντας τον "τον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ".

Loading...

Η ανάρτηση της Dunham πριν από λίγες ημέρες για το καινούριο τραγούδι του αγαπημένου της ήταν το πρώτο hint, που υπόδείκνυε ότι είχαν στενή σχέση, αν αναλογιστούμε τα λόγια αγάπης που του αφιέρωσε.

Loading...

Ενώ και τον Απρίλιο είχε ανεβάσει στο twitter μία συζήτηση του τραγουδιστή με την Kate Nash, ο οποίος είχε μιλήσει για το γεγονός ότι η μουσική τον βοήθησε να καταπολεμήσει την κατάθλιψη. Μάλιστα, τον ίδιο μήνα η Dunham είχε μιλήσει στους New York Times για την καινούρια της σχέση, δηλώνοντας πολύ τυχερή, χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του συντρόφου της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αγγλία, όπου και μένει τον τελευταίο καιρό η Dunham δουλεύοντας τα νέα της projects, συμπεριλαμβανομένης και της καινούριας της ταινίας "Sharp Stick", την οποία έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η πιο γνωστή σχέση της ηθοποιού ήταν με τον μουσικό Jack Antonoff, από τον οποίο χώρισε το 2017 ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, για το τέλος της οποίας είχε μιλήσει ανοιχτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ