Follow us

Loki | Ο χαρακτήρας της Marvel επιβεβαιώθηκε πως είναι gender fluid

Το νέο τρέιλερ της σειράς ρίχνει φως στο ζήτημα που είχε απασχολήσει πολλούς φαν του Marvel σύμπαντος

MissBloom TEAM
Loki IMDB

Μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να επιβεβαιωθεί η φήμη που κυκλοφορούσε σχετικά με τον χαρακτήρα της Marvel, Loki, που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Tom Hiddleston. Ο ετεροθαλής αδερφός του Thor, δηλώνει gender fluid με το teaser τρέιλερ για τη νέα σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον ίδιο να το επιβεβαιώνει.

Michelle Pfeiffer | Δείχνει τη γυμναστική που κάνει για το σίκουελ του Ant-Man

Οι εξεικειωμένοι και βαθιά γνώστες των κόμικ που έδωσαν σάρκα και οστά στον χαρακτήρα του κατεργάρη θεού της Σκανδιναβικής μυθολογίας, γνώριζαν την αλήθεια για το φύλο του Loki. Στο τρέιλερ λοιπόν βλέπουμε τον φάκελο του αντιήρωα όπου φαίνεται καθαρά πως στο πεδίο φύλο (sex) γράφει ρευστό (fluid).

Η νέα σειρά που ακολουθεί τις ταινίες στις οποίες είχε εμφανιστεί ο χαρακτήρας του Loki, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη ενώ λέγεται πως δεν είναι απίθανο να δούμε και την πρώτη εμφάνιση της Lady Loki. Όπως υπενθυμίζει και η New York Post, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για το φύλο του Loki από τη στιγμή που ο θεός της Άσγκαρντ είχε την ικανότητα της ανδόγυνης μεταμόρφωσης, ενώ σ'ένα κόμικ το 2014 ο Odin, πατέρας του Thor και του Loki είχε αναφερθεί στον τελευταίο ως γιο του αλλά και ως κόρη του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ